DE VOORDELEN VAN REYNAERS ALUMINIUM PROFIELEN

VEILIGHEID, EEN NOODZAAK

Reynaers Aluminium ramen en deuren zijn uiterst veilig door de hardheid en weerstand tegen vervormingen van het basismateriaal. Met het Concept System van Reynaers Aluminium kan u ramen en deuren extra inbraakveilig maken.

VERHOOGDE ISOLATIE, GEEN CONDENSATIE

Aluminium profielen kunnen optimaal geïsoleerd worden. Isolerende strips zorgen voor een thermische onderbreking. Dankzij de thermische onderbreking blijft de oppervlaktetemperatuur voldoende hoog, waardoor er geen condensatie kan optreden.

EPB OK

Aluminium is een warmtegeleider. Vandaag zijn alle Reynaers profielen thermisch onderbroken door een glasvezelversterkte polyamidestrip waardoor ze zeer lage U-waarden halen. Zo voldoen ze allemaal aan de energieprestatieregelgeving. (EPB).

GROTE AFMETINGEN ZONDER PROBLEEM

Ook bij grote afmetingen blijven Reynaers aluminium ramen en deuren stevig. Door de natuurlijke sterkte van aluminium is het mogelijk om grote overspanningen te realiseren, zonder te moeten combineren met andere materialen. Het zeer uitgebreide gamma profielen van Reynaers Aluminium biedt een oplossing voor elke afmeting die u zoekt!

IEDER ZIJN STIJL, IEDER ZIJN REYNAERS

Zowel sobere, strakke basisvormen als klassieke, traditionele stijlen zijn verkrijgbaar in het uitgebreid gamma van Reynaers, meerbepaald de stijlvormen Functioneel, Renaissance, Softline en Verborgen Vleugel.

DE VRIJHEID OM KLEUR TE KIEZEN

Bij alle profielen van de Concept System reeks heeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen, zowel voor de binnen- als buitenzijde. Reynaers biedt een waaier van meer dan 400 hoogwaardige kleuren aan: metaal- en anodisatietinten, glanzende en matte RAL-kleuren, houtstructuur en Coatex structuurlak.