ERVARING EN VAKMANSCHAP

Thielemans & Co heeft als familiebedrijf bijna 40 jaar ervaring in de fabrikatie en plaatsing van aluminium ramen en deuren. Door de unieke combinatie van ervaring, het gebruik van moderne technieken en de innoverende kwaliteit van Reynaers Aluminium levert Thielemans & Co meer dan zomaar buitenschrijnwerk. Thielemans & Co levert kwaliteit en is daarom een van de geselecteerde Reynaers Partners.

Medio 2012 werd Thielemanspro opgericht: de verwerking van Reynaers Aluminium profielen voor plaatsers. U kan bij ons terecht voor op maat gemaakte ramen & deuren uit het hele Reynaers Aluminium gamma, in alle beschikbare kleuren. Wij zijn specialist in CS-38 ramen. Desgewenst leveren wij ook de beglazing.

Het Reynaers Aluminium schrijnwerk biedt u een enorme flexibiliteit. Die flexibiliteit is een sleutelwoord binnen ons dynamisch bedrijf. Zo spelen wij snel in op uw dringende vragen. Daarnaast kunnen wij u bijstaan met raad & daad bij de installatie van de ramen bij uw klant. Het team van Thielemans & Co biedt u voor elke situatie een gepaste en verzorgde oplossing op maat.